Kingston anunta memorii HyperX certificate XMP pentru laptopuri

, 22 Iun, 12:48

Kingston a anuntat noile memorii KHX2133C9S3K2/4GX de 4 GB din gama HyperX, destinata laptopurilor de gaming. Acestea au primit certificarea XMP (Extreme Memory Profile)din partea Intel, devenind astfel primele module de memorie SO-DIMM care ating aceasta performanta. Noile memorii HyperX sunt tactate la frecventa de 2133 MHz, devenind astfel atat primele, cat si cele mai rapide astfel de memorii validate de Intel.

Testele de certificare au fost realizate pe o configuratie echipata cu un kit HyperX KHX2133C9S3K2/4GX folosind timpii CL9-11-9-27 la 1.5 volti, folosind o placa de baza ASRock HD65-MXM impreuna cu noul procesor Intel Core i7-2920XM. Momentan aceste memorii nu pot fi folosite la maxim in laptopurile disponibile, insa odata ce vor fi lansate astfel de computere portabile care sa poata beneficia de toata viteza noilor memorii Kingston HyperX, se va putea observa avantajul fata de alte solutii.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail