Jumio vrea sa revolutioneze tranzactiile online cu Netswipe

, 27 Iul, 14:00

Jumio, o companie care dezvolta metode noi de tranzactii online cred ca au dat lovitura, introducand noua lor tehnologie numita Netswipe. Aceasta implica plata online folosind un simplu webcam, care scandeaza informatiile de pe card si necesita doar introducerea codului de siguranta pentru a confirma autenticitatea acestuia.

Interesant este sa vedem cine sunt investitorii care au ajutat aceasta companie sa se ridice, incepand cu Zain Khan, fost director executiv la Google, continuand cu Mark Britto, fost executiv la Amazon si terminand cu Eduardo Saverin, co-fondator Facebok. Jumio va introduce trei servicii Netswipe pe care le vor oferi magazinelor online care vor sa beneficieze de ele. Acestea sunt Netswipe Start, Netswipe Scanning si Netswipe Processing. O versiune pentru telefoanele mobile va fi de asemenea disponibila in curand.

Cei care sunt ingrijorati de securitatea datelor lor, se pot linisti, intrucat Netswipe nu inregistreaza datele, ci doar le transmite folosind un protocol de video streaming. Cel mai usor puteti intelege cum functioneaza acest serviciu vazandu-l in actiune, asa ca am atasat mai jos un clip de prezentare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail