iUsers pentru iPad-urile cu mai multi proprietari

iUsers pentru iPad-urile cu mai multi proprietari

Dispozitivele portabile sunt obiecte foarte personale. Acesta ofera de obicei acces instant la mai multe conturi online (fie ca vorbim de Facebook, Twitter, e-mail sau messenger) si in cazul in care altcineva decat proprietarul device-ului vrea sa foloseasca astfel de servicii, trebuie intotdeauna sa iasa de pe conturile deja active.

Pentru cei care se lovesc de acest fel de probleme pe iPad, exista acum iUsers, care separa continutul aplicatiilor in functie de utilizator. Astfel, cei care vor sa ramana logati in toate aplicatiile lor nu trebuie sa se ingrijoreze cand o alta persoana incearca sa foloseasca aceleasi servicii de pe aceeasi tableta. iUsers separa doar informatiile legate de utilizatori, insa nu si datele de pe iPad, astfel muzica, aplicatiile si clipurile video fiind puse la comun pentru toti utilizatorii.

Din pacate nu vorbim despre o functie noua a iPad-ului, ci despre o aplicatie realizata de developeri 3rd party si lansata pe Cydia. Probabil ca in viitor Apple se va inspira din acest gen de aplicatii si va adauga functionalitate noua in iDevice-uri.

Sursa: Engadget

Citește și: