Interesul pentru tablete cu Windows e pe sfert

Interesul pentru tablete cu Windows e pe sfert

Cei de la Forrester Research au facut publice o serie de rapoarte care specifica interesul redus al consumatorilor pentru tabletele PC cu Windows.  Microsoft si-a ratat sansa in acest domeniu, doar 25% dintre cei interesati de acest produs vor dori sa cumpere o tableta ce ruleaza Windows. Raportul este facut in luna noiembrie 2011 si dovedeste contraste reale fata de raportul din primul semestru al anului 2011, care preciza ca aproximativ 46% din consumatori ar fi interesati de o tableta cu acest sistem de operare.

Nu luam in calcul variantele cu Windows 7, ci pe cele cu Windows 8, un sistem de operare creat pentru aceste dispozitive. Pe langa Apple, inclusiv Samsung a ajuns la a doua versiune, dovedind un succes neasteptat.

Practic, in timp ce Microsoft se pregateste de lansarea lui Windows 8, cel mai probabil prima varianta fiind a celor de la HP, care au renuntat la defunctul WebOS, Samsung si Apple au in plan lansarea celei de-a treia variante, dupa ce au castigat atat cota de piata, cat si o multime de bani din vanzarea primelor doua modele.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Probabil Windows 8 va fi ceva mai interesant pentru utilizatorii de desktop, desi ma indoiesc…

Sursa: Blog Forrester

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI