26 sept. 2011 | 13:18

Interesul International pentru dezvoltatorii romani de aplicatii

ACTUALITATE
Interesul International pentru dezvoltatorii romani de aplicatii

Ce este Mobile Monday Developer Summit? Mobile Monday reprezinta o comunitate in domeniul comunicatiilor mobile la nivel global si reuneste de fiecare data atat profesionisti in acest domeniu cat si dezvlotatori, producatori de aplicatii vizionari sau doar pasonati in domeniu. Originara din Helsinki, Finlanda comunitatea a organizat sute de evenimente globale in fiecare an. In acest an, incepand de astazi 26 Septembrie 2011 pana Miercuri 28 Septembrie 2011 conferinta si seminariile sunt deschise pentru oricine fara taxa de participare la World Trade Center (Hotel Pullman).

Pentru alte detalii cei interesati pot accesa website-ul comunitatii Mobile Monday

Agenda evenimentului in detaliu o veti regasi aici.

Din conferinta de presa. Speakerii in ordinea in care sunt asezati, de la stanga la dreapta sunt:

Eric Reiss – President of the Information Architecture Institute and Chair of the European Information Architecture Summit si CEO FatDUX Group

Sanyu Kiruluta –  Team Lead, Developer Relations, EMEA, Research In Motion, a facut o scurta introducere in sectiunea de aplicatii pentru BlackBerry, motivand numarul relativ redus al acestora prin ideea ca BlackBerry se bazeaza pe calitate si nu pe cantitate. Va vorbi in cea de-a treia zi denumita Droidcon.

Jari Tammisto – CEO & President, MobileMonday Global, se ocupa de comunitatea in sine si de relatiile cu companiile participante la evenimente.

Erik Hellman – Research Manager at Sony Ericsson Lab, de asemenea un nume sonor in industria de dezvoltare pentru platformele Sony Ericsson. De asemenea va vorbi in cea de-a treia zi la Droidcon.

Raimo van der Klein – CEO, Layar, o companie inovatoare ce se ocupa cu aplicatii pentru realitate augmentata, un subiect extrem de interesant si cu care va recomand sa ramaneti la curent. Va fi de asemenea unul dintre speakerii din prima zi a evenimentului.

Afl Lande – Chairman, New Media Network, o companie de media care isi ofera suportul si este interesata de acest segment in continua dezvoltare.

Si asta nu este tot, va asteapta peste 30 dezvoltatori interesati de ideile voastre. Vor fi organizate workshop-uri si discutii interactive, extrem de interesante pentru oricine este interesat de acest domeniu, deci? Ce mai asteptati?