Ice Cream Sandwich pentru Nexus S

Ice Cream Sandwich pentru Nexus S

Angajatii Google au confirmat prin intermediul retelelor sociale faptul ca versiunea a 4-a a sistemului de operare Android, Ice Cream Sandwich, este momentan in teste.

Chiar daca posturile respective au fost sterse de catre Google cei de la Android Police au reusit sa prinda cateva cuvinte si screenshot-uri si se pare ca noul update va veni in curand pentru smartphone-ul celor de la Google.

Adel Saoud, Dezvoltator AdSense Policy si Aplicatii a trimis pe Twitter si Google+ urmatorul mesaj: „Tocmai am primit noul update, Ice Cream Sandwich si arata foarte bine. Da, OTA (Over The Air), este unul recent pentru angajatii Google si il testam in continuare pentru a fi si mai bun atunci cand va fi disponibil si pentru voi. Din pacate nu pot comenta mai departe pe acest subiect. „

Se pare ca noul update era „prea grozav” avand in vedere ca posturile respective au fost scoase de pe social media.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Aceste stiri ofera speranta si pentru restul detinatorilor de terminale single-core asemanatoare lui Nexus S, cum ca urmatorul update va fi disponibil in curand si pentru acestea. Avand in vedere ca un angajat Google este destul de entuziasmat de functionalitatea noului sistem de operare este o dovada destul de clara ca functionalitatea acestuia va fi destul de buna si pe terminalele mai putin performante. Vom vedea in Ianuarie 2012 cand primul set de update-uri va fi facut public.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: