HTC pregateste un parteneriat cu Beats

, 02 Sep, 11:29

Producatorul taiwanez de telefoane HTC pare sa pregateasca doua telefoane in parteneriat cu Beats, brand-ul de casti al artistului rap Dr. Dre. Acestea nu au fost inca anuntate oficial, si au fost dezvaluite gratie unui leak de pe unul din site-urile companiei.

Primul telefon se numeste HTC Sensation Special Edition 2, si va fi o versiune upgradata a telefonului Sensation lansat in urma cu doua luni. In plus fata de acesta, editia speciala Beats va include un procesor mai puternic, de 1,5 GHz, o baterie mai mare, de 1.730 MAh, o pereche de casti Beats (cu siguranta superioare celor incluse in pachetul normal) si memorie interna de 4 GB. Din pacate pretul listat este destul de restrictiv: 600 Euro.

Al doilea terminal Beats este versiunea a doua a lui HTC Runnymede. Din pacate Runnymede 1 nu a fost anuntat niciodata, ceea ce inseamna ca acesta este un leak dublu. Telefonul pare a fi un gigant cu display de 4.7 inci, care foloseste acelasi procesor de 1,5 GHz din Sensation 2, are 9.9 mm grosime si include 768 MB RAM. Acesta va veni in doua sortimente, cu memorie interna de 16 sau 32 de GB, car castile incluse in pachet  vor acoperi urechile in totalitate. Curios este ca desi este listat un senzor de 8 megapixeli pentru camera, aceasta poate filma doar in rezolutia 720p. In functie de memoria inclusa, acest terminal va costa intre 550 si 600 Euro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail