HTC Flyer va primi upgrade-ul la Android 3.0, candva…

HTC Flyer va primi upgrade-ul la Android 3.0, candva...

HTC Flyer a fost anuntata de putina vreme si este disponibil deja in anumite tari. Daca la momentul respectiv se mandrea ca va fi una dintre primele tablete ce va veni direct cu noua versiune de sistem de operare de la Google,  Android 3.0 Honeycomb, acum si-a schimbat putin perspectiva.

Oficialii au mentionat pe Twitter ca aceasta va primi „candva” update-ul respectiv, dar ca va fi livrata cu versiunea 2.3 Gingerbread pana atunci.

Google, pe de alta parte, descurajeaza update-ul de la versiunea 2 la versiunea 3, spunand ca variantele de dispozitive care vin cu 3.0 sunt gandite astfel de la inceput.

HTC nu mai doreste sa astepte dupa gigantul software cpentru a lansa si versiunea lor de tableta si s-a decis sa grabeasca procesul, mentionant ca update-ul va fi disponibil atunci cand va aparea. Clientii doritori sa isi cumpere acest model probabil vor mai trebui sa astepte noua versiune de software „o vreme”, pana cand Google isi va schimba perspectiva asupra acestui fapt.

Android Honeycomb a fost gandit pentru a oferi un suport pentru noile procesoare mobile cat si pentru toate tipurile de rezolutii ale acestora. Google spune ca va revolutiona piata dispozitivelor mobile, insa cred ca acest lucru nu se va intampla pre curand, probabil dupa jumatatea acestui an. Iar asta daca nu se mai incurca in vreun proces de la concurenta, pe langa cele cateva pe care deja le are.

Citește și: