HTC Dev lansat, Bootloader Unlock Tool „in curand”

HTC Dev lansat, Bootloader Unlock Tool

HTC a lansat in sfarsit serviciul HTC Dev, promis de mai multa vreme. Acesta aduce unelte pentru dezvoltatorii de aplicatii sau pur si simplu pentru entuziasti, pentru a realiza noi aplicatii sau pentru a oferi noi functionalitati telefoanelor HTC.

Cei care vor sa isi integreze aplicatiile de Android cu interfata Sense UI, au acum la dispozitie Open Sense SDK. Acesta faciliteaza accesul la uneltele care au dus la realizarea widget-urilor oficiale pentru aceasta. De asemenea, cei care vor sa se joace cu lucruri putin mai tehnice pot sa downloadeze si sa modifice kernel-ul folosit in telefoanele mai recente ale producatorului taiwanez de telefoane, precum HTC Sensation, Desire HD, Chacha, EVO 3D sau Flyer.

Din pacate insa, functia cea mai asteptata a canalului HTC Dev nu este disponibila momentan. Este vorba evident de aplicatia de deblocare a bootloader-ului pentru Sensation si EVO 3D. HTC promit ca aceasta va fi disponibila „in curand”, iar zvonurile spun ca va fi disponibila inainte de sfarsitul lunii august.

Sursa: HTC Dev