HTC anunta doua telefoane cu Windows Phone – Titan si Radar

HTC anunta doua telefoane cu Windows Phone - Titan si Radar

HTC a dezvaluit doua noi telefoane pentru platforma Windows Phone 7. Acestea se numesc Titan si Radar si sunt destinate pentru doua segmente de piata diferite: high-end si mid-range. Acestea vor fi primele terminale HTC care vor rula versiunea Mango a sistemului de operare pentru mobile de la Microsoft si vor fi lansate in luna octombrie.

HTC Titan este telefonul mai puternic dintre cele doua, oferind performante inalte gratie procesorului de 1.5 GHz (din pacate single core). Display-ul masoara 4.7 inci pe diagonala si este bazat pe tehnologia Super LCD, iar deasupra sa se gaseste o camera foto de 1.3 megapixeli. Pe partea din spate a fost instalata o camera de 8 megapixeli, insa interiorul carcasei lasa putin de dorit: avem de a face cu numai 512 MB RAM. Din fericire includerea a 16 GB de spatiu de stocare ar trebui sa satisfaca nevoile oricui.

Noul terminal Radar in schimb, vine cu specificatii ceva mai modeste, fiind impins de un procesor de 1 GHz. Acest telefon este mai „modest” din toate punctele de vedere: display-ul masoara numai 3.7 inci pe diagonala, camera de pe spate face fotografii la 5 megapixeli, iar memoria interna este de numai 8 GB.

Cei care au deja telefoane cu Windows Phone 7 de la HTC nu ar trebui sa se panicheze. Desi Titan si Radar sunt primele telefoane cu Mango de la HTC, compania taiwaneza promite sa aduca acest update si pentru telefoanele deja lansate.

Citește și: