HP aduce noutati legate de tehnologia de scanare si imprimare

HP aduce noutati legate de tehnologia de scanare si imprimare

Astazi, in cadrul conferintei anuale a diviziei IPG (Imaging and Printing Group) de la Shanghai HP a prezentat o serie de inovatii cel putin interesante in domeniul in care stim ca se descurca cel mai bine. Partea buna este ca aceste inovatii au fost deja implementate in produsele acestora si se adreseaza atat companiilor de dimensiuni mici sau mari cat si utilizatorilor casnici.

Pentru companii HP a anuntat dispozitive ce pot scana obiecte reale in 3D si de asemenea oferi functiile de scanare de documente si printare la viteza ridicata si la calitate mare a oricarui tip de document.

HP TopShot LaserJet Pro M275 este un multifuncţional de birou accesibil companiilor mici, care poate captura imagini cu obiecte 3D şi poate scana orice documente. Imprimanta este echipată cu HP TopShot Scanning, o tehnologie revoluţionară care capturează şase imagini separate ale unui document sau ale unui obiect 3D

Noile HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One şi HP Officejet Pro 8100 ePrinter livrează documente color de calitate profesională la costuri cu până la 50% mai mici decât imprimantele laser şi permit imprimarea de oriunde, cu ajutorul dispozitivelor mobile echipate cu HP ePrint. Avem de asemenea si o serie noi de aplicatii pentru carti de vizita sau alte documente mai speciale folosite la birou care usureaza crearea si printarea acestora.

Seria de imprimante HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602 și M603 – o serie de imprimante monocolor sigure, uşor de utilizat şi cu acces la Internet, proiectate pentru a ajuta companiile să îşi îmbunătăţească procesele de imprimare a unui volum mare de documente.

HP LaserJet Enterprise 500 color M551 series – o imprimantă HP cu tehnologie ePrint, ideală pentru echipele de lucru din companii care au nevoie de documente color de calitate profesională, dar şi de instrumente de administrare a documentelor.

HP Scanjet Enterprise 8500fn1 Document Capture Workstation – un scaner optimizat pentru grupuri de lucru cu cerinţe complexe de scanare în rețea, ce include un touchscreen color mare şi uşor de folosit.

Pentru utilizatorii de rand sunt disponibile noi modele de multifunctionale si imprimante dedicate pentru toate gusturile si cerintele. Noua gamă de imprimante Photosmart şi ENVY110e-All-in-One le oferă utilizatorilor modalităţi flexibile de a imprima imagini şi documente printr-un simplu email către echipamentele lor dotate cu ePrint. Cu un design compact şi stilat, aceste imprimante sunt potrivite în orice casă. Partea interesanta vine de asemenea cu ajutorul unei aplicatii HP ePrint Home and Biz reuneşte experienţa ePrint cu o aplicaţie mobilă pentru smartphone-urile şi tabletele Apple iOS, Android sau Symbian, disponibilă fără costuri suplimentare, ce ajută clienţii să imprime documente şi fotografii.

Citește și: