Gratuit pe internet: 60.000 de lucrari stiintifice ale Royal Society, in format PDF

Gratuit pe internet: 60.000 de lucrari stiintifice ale Royal Society, in format PDF

royal-society-opens-its-archives-to-the-web-is-less-elitist-thaChiar daca internetul ofera oricum acces gratuit catre o sumedenie de surse de informatii, nimic nu e mai placut decat momentul in care o institutie de anvergura decide ca intreaga sa biblioteca ar trebui transpusa online si accesata… fara nici un ban.

Royal Society este cea mai veche organizatie al carei scop, incepand cu 1665, este publicarea de lucrari stiintifice din diverse domenii. Pe langa mandria evidenta de a avea primul jurnal publicat vreodata si aprobat de un grup de oameni de stiinta, Royal Society a publicat lucrari de ale lui  Isaac Newton sau Charles Darwin.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

    – CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –      

Inscrie-ti aplicatia!

Accesand website-ul organizatiei RoyalSociey.org veti obtine toate informatiile de care aveti nevoie pentru a cauta prin arhiva formata din peste 60.000 de lucrari. Daca vreti sa aveti un punct de pornire, facand click pe adresa http://rstl.royalsocietypublishing.org/content/6/69-80/3075.full.pdf+html?sid=0d477dd8-8dec-4ac3-8187-b6df96d4d670 veti accesa prima lucrare publicata a lui Isaac Newton din 6 februarie 1671, de pe vremea cand acesta era profesor de matematica la Cambridge.

Toate documentele sunt in format PDF si pot fi descarcate fara nici un fel de restrictie sau watermark.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: