Google Reader primeste interfata noua pentru Honeycomb

, 18 Aug, 14:00

Aplicatia Google Reader pentru Android a primit un upgrade mult asteptat pentru device-urile cu Honeycomb. Astfel, cei cu tablete pot acum sa renunte la alte solutii 3rd party in favoarea aplicatiei oficiale Google pentru citirea de feed-uri RSS.

Noua interfata este destul de asemanatoare cu cea a altor aplicatii produse de gigantul online, oferind functionalitate pe doua panouri, asemeni aplicatiei de Gmail. In stanga se gasesc articolele necitite din Reader, iar in dreapta este deschis articolul dorit. Desi multi dintre utilizatorii altor clienti de RSS probabil nu vor renunta la acestia in favoarea noului Reader, cei (ca mine) care folosesc aceasta aplicatie web zilnic ar putea prefera interfata realizata de Google.

Acum ar trebui sa astept si versiunea oficiala pentru iPad, insa avand in vedere conflictele dintre Google si Apple, este posibil ca aceasta sa intarzie sau sa nu apara deloc.

Sursa: Android Police

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail