Google+ primeste Pages

, 08 Noi, 14:50


Una din cele mai mari plangeri pe care utilizatorii de Google+ le-au avut a fost imposibilitatea de a crea pagini pentru companii, branduri sau comunitati. Ei bine, Google a ascultat si a deschis acum posibilitatea de inscriere unui astfel de cont. Serviciul se numeste evident Google+ Pages, iar acestea vor putea fi adaugate in cercurile deja existente.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Reteaua de socializare nu face o diferenta prea mare fata de conturile personale in cazul noilor pagini, si exista acum o scurtatura direct din pagina principala a Google pentru a urmari anumite conturi. Prin intermediul functiei Direct Connect, nu trebuie decat sa adaugi un „+” inaintea cautarii, iar daca exista o pagina de Google+ pe acea tema, ajungi direct pe aceasta si o poti adauga in cercuri.

Inscrierile sunt acum deschise pentru toata lumea, asa ca daca aveti de promovat un site, o afacere sau pur si simplu vreti sa creati o comunitate pe Google+, nu mai exista niciun impediment. Mai jos avem clipurile oficiale de anunt de la Google.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail