Google Music disponibil si in Romania, dupa cateva „trucuri”

Google Music disponibil si in Romania, dupa cateva „trucuri”

Serviciul Music celor de la Google este o solutie extrem de atractiva de a-ti urca 20.000 de melodii gratuit in cloud pentru ca ulterior sa le asculti din orice colt al planetei. Pentru moment insa, Google nu ofera acces la respectivul serviciu din afara granitelor Statelor Unite ale Americii. Din fericire, exista o portita „ascunsa”.

Folosirea unei conexiuni de tip proxy care te ascunde in spatele unui IP din SUA pentru activarea serviciului Google Music este suficienta pentru a nu mai avea ulterior nici un fel de probleme.

Cea mai usoara metoda de a face acest lucru este utilizarea unui Tor Browser urmarind acest link. Dupa ce ati descarcat pachetul, nu trebuie decat sa il dezarhivati si sa porniti apoi programul cu pricina. Astfel veti putea naviga pe internet in mod anonim, iar IP-ul va fi recunoscut drept unul din Statele Unite.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Urmatoarea etapa este sa accesati website-ul Google Music, sa va autentificati cu adresa de Gmail si parola aferenta, dupa care sa acceptati License Agrementul care apare in pagina urmatoare. E atat de simplu. Dupa aceasta procedura puteti accesa pagina de pe browserul obisnuit, puteti descarca aplicatia  Music Manager si puteti incepe sa va urcati in cloud cele 20.000  de melodii.

Pentru a accesa ulterior melodiile voastre de pe dispozitivele cu Android aveti nevoie aplicatia celor de la Google, com.google.android.music.4.0.9.apk, disponibila pe motorul de cautare al companie. Daca vrei sa va ascultati muzica de pe dispozitive cu iOS, au aparut deja cateva aplicatii precum gMusic sau GoMusic.

Citește și: