Google investeste in Google TV – achizitioneaza SageTV [+VIDEO]

, 21 Iun, 09:04

Google nu renunta la Google TV, chiar daca nu a fost un succes de o asemenea amploare pe cat se asteptau creatorii – in definitiv, TV-urile de la Sony cu Google TV integrat s-au vandut in numar de cateva bucati, iar Logitech Revue a fost  o dezamagire financiara pentru producatori.

SageTV, SageTV googleIn aceste zile, compania din spatele motorului de cautare cu acelasi nume a achizitionat SageTV. Chiar daca nu va spune foarte multe acest nume, SageTV este o companie care inca din 2002 lucra la dezvoltarea de aplicatii tip media center, asemanator Boxee, cat si unelte crossplatform pentru interactiunea cu dispozitive de media center.

Aparent Google a realizat ca nu se poate apuca de munca chiar in orice domeniu fara a achizitiona si o echipa de oameni cu o experienta vasta in respectivul domeniu. E cineva interesat de Google TV?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Alexandru, te rog sa te lasi de scris articole IT. „Aparent Google a realizat ca nu se poate apuca de munca chiar in orice domeniu fara a achizitiona si o echipa de oameni cu o experienta vasta in respectivul domeniu. E cineva interesat de Google TV?”

YouTube, Android, etc … nu crezi tu ca Google „a realizat” de ceva vreme lucrurile astea?

Alexandru Rizea

Domnule Eu, exemple precum google wave – inchis, google videos – in procedura de inchidere si google TV care nu a beneficiat de o adoptare la scara larga toate sunt exemple clare ca Google nu detine reteta infailibila a succesul. In conluzie afirmatia era avizata. YouTube nu a fost realizat de Google, a fost cumparat intr-o faza destul de avansata, asa ca s-ar putea sa te inseli, si nu doar intr-o privinta.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail