Google Galaxy Nexus mai rapid pe net, mai lent in jocuri decat iPhone 4S

Google Galaxy Nexus mai rapid pe net, mai lent in jocuri decat iPhone 4S

Folosind o serie te teste sintetice, echipa de la AnandTech a testat noul Google Galaxy Nexus si a ajuns la o concluzie surprinzatoare. Noul terminal de referinta pentru Android Ice Cream Sandwich este mai puternic decat iPhone 4S in testele pentru browser, dar semnificativ mai lent in aplicatii 3D. In acest moment, conform testelor SunSpider Javascript Benchmark si Rightware BrowserMark, Google Galaxy Nexus este cel mai rapid telefon pentru browsing pe internet.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Din pacate, cand vine vorba despre performanta in jocuri si alte aplicatii care necesita un cip grafic puternic, acesta nu reuseste sa se ridice peste contracanditatul de la Apple, dar nici peste fratele sau mai mare, Samsung Galaxy S II. Pe primele locuri in viteza de procesare 3D se afla iPad 2 si iPhone 4S, ambele bazate pe procesoarele Apple A5 cu nuclu grafic dual core, iar pe locul trei in top este varful de lance de la Samsung. Noul telefon realizat din parteneriatul dintre Google si Samsung a reusit sa iasa in aceste teste doar pe locul 4.

Se pare ca noul telefon cu Ice Cream Sandwich nu a fost realiat ca un raspuns direct la concurenta fata de Apple si iOS, ci mai degraba a fost lansat ca o demonstratie a noii versiuni de Android. In orice situatie, vorbim aici despre teste sintetice, care in utilizarea normala nu au vreo valoare reala. Cert este ca Google Galaxy Nexus este un telefon excelent pentru utilizarea internetului, insa nu va lasa utilizatorii la greu nici in jocurile pretentioase. Iata si rezultatele complete ale testelor:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Galaxy Nexus Benchmark/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: