Google Chrome aduce suport pentru gamepad-uri in 2012

Google Chrome aduce suport pentru gamepad-uri in 2012

Google Chrome este deja o platforma de sine statatoare, fiind singurul browser care include un magazin online. Daca luam in calcul si lansarea lui Chrome OS, este clar ca gigantul motor de cautare doreste sa realizeze o adevarata alternativa la sistemele de operare de la Microsoft si Apple.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ei bine, un nou pas in aceasta directie este posibilitatea de a utilia diverse dispozitive pe USB direct in browser. Chiar daca Google se lauda cu suportul pentru webcam-uri si microfoane, lucruri care puteau fi accesate folosind diverse softuri (precum Flash), cea mai interesanta functie va fi de departe compatibilitatea cu gamepad-uri. Oricine va putea folosi un astfel de dispozitiv de gaming pentru a interactiona cu titlurile online compatibile, dar si cu jocurile realizate special pentru Google Chrome. Noile functii vor veni la inceputul lui 2012, intr-un update pentru popularul browser.

Avand in vedere faptul ca HTML5 este intr-o continua crestere si faptul ca Google detine magazinul online Web Store, adaugarea acestor noi compatibilitati ar face din Chrome un adevarat ecosistem care se poate sustine singur, fara nevoia de a rula sub Windows, Linux sau Mac OS X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: