Genius lanseaza noi produse portabile: un numpad si un mouse

Genius lanseaza noi produse portabile: un numpad si un mouse

Genius a anuntat lansarea a doua noi produse in Romania. In primul rand avem de a face cu un numpad, pentru cei care lucreaza mai mult pe laptop si nu au o tastatura care dispune de acest gen de taste. Noul i110 este mic si usor, cantarind numai 125 de grame si se ataseaza la orice computer folosind un cablu USB. Din fericire, acesta nu necesita niciun fel de drivere, putand fi folosit din momentul in care este atasat. Designul „Chiclet” protejeaza tastatura de firimituri sau picaturi de apa si ofera apasari mai silentioase. Numpad i110 de la Genius este disponibil la pretul de 35 Lei si functioneaza pe Windows 7, Vista si XP.

Al doilea produs lansat de Genius este un mouse de laptop numit Navigator 905 B. In cazul in care sunteti familiarizati cu modelul Navigator 905 si va intrebati care este semnificatia literi B din coada numelui acestui nou produs, aflati ca vine de la bambus. Micul mouse 905 B este realizat din lemn de bambus si beneficiaza de tehnologia BlueEye, pentru a oferi o sensitivitate de miscare de 1200 dpi. Conectarea la PC se face cu ajutorul unui reciever wireless Pico pentru transport mai usor. Cei care vor sa nu piarda acest mouse pot sa il ataseze de laptop folosind suportul Stick-N-Go. Pretul recomandat pentru Genius Navigator 905 B este de 115 Lei.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Genius Numpad Bamboo/]

Citește și: