GammaTech Durabook S15C – alternativa estetica la Toughbook [+VIDEO]

GammaTech Durabook S15C - alternativa estetica la Toughbook [+VIDEO]

Daca acum cativa ani notebook-urile rezistente la socuri erau asociate cu niste dimensiuni total nerezonabile, actualele GammaTech incearca sa faca o concurenta de luat in seama Toughbook-lor de la Panasonic, utilizand un design mult mai estetic.

Construit ca orice alt laptop de 16 inci, S15C de la Durabook este rezistent la orice intemperie, soc sau fluctuatii de temperatura. Carcasa construita din aliaj de magneziu este 20 de ori mai rezistenta decat plasticul ABS. Este creat in conformitate cu standardul armatei americane Mil-Standard 810G pentru rezistenta la socuri si caderi. Pana si cablul dintre placa de baza si hard disk este construit pentru a absorbi din socuri. Rama din jurul LCD-ului foloseste o tehnologie proprietara pentru ca, in cazul in care scapati notebook-ul de pamant, acesta sa fie in totala siguranta.

La capitolul performanta nimic nu va trage in spate daca vreti sa terminati treaba la birou sau pe santier cat mai repede. Procesoare Intel Core i5/i7, doua slot-uri DDR3 sau o unitate optica interna, sunt toate printre optiunile de configurare.  Daca tot vorbim de o jucarie high-end la 15,6 inci, nu putea lipsi o rezolutie Full HD.

Conectica include 3 USB-uri, un port serial, gigabit ethernet, Bluetooth 2.1 + EDR si, desigur, WiFi N.

Nu exista un pret, tinand cont de cate elemente se pot particulariza in functie de nevoie, insa daca sunteti curiosi puteti suna la numarul de pe site-ul oficial.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: