Fujistu Toshiba IS12T – Primul telefon cu Mango

Fujistu Toshiba IS12T - Primul telefon cu Mango

Acum ca Windows Phone 7 Mango a pornit catre developeri, era de asteptat sa primim anuntul primelor telefoane care beneficiaza de acest nou update. Desi existenta terminalului Fujitsu Toshiba IS12T nu este un secret, abia acum a fost anuntat in mod oficial.

Noul telefon va fi lansat in Japonia si va fi primul din lume care va include inca de la lansare noua versiune de Windows Phone 7. Acesta va include un display de 3.7 inci, bazat pe tehnologia IPX5 rezistenta la apa, are la baza un procesor Qualcomm’s MSM8655 (care ar putea rula la 1 GHz), beneficiaza de 32 de GB de spatiu de stocare intern si include o camera de 13.2 megapixeli. Evident ca include si alte lucruri precum Bluetooth 2.1 si WiFi b/g/n, insa probabil atractia principala va fi paleta de culori, fiind parca adresat unui public tanar. Telefonul se va lansa candva in septembrie. Mai jos aveti la dispozitie o galerie de imagini cu noul Fujitsu Toshiba IS12T.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Fujitsu Toshiba IS12T/|width=480]