Firefox pe Honeycomb acum in beta

, 15 Sep, 14:00

Utilizatorii de tablete cu Honeycomb care inca asteapta Mozilla Firefox pot acum sa testeze si astfel sa ajute la dezvoltarea acestei versiuni a celebrului browser web. Cei care sunt interesati si de „intestinele” acestei editii de Firefox, pot sa se inscrie in echipa de debug de la Mozilla, pentru a accelera procesul de finisare al acestuia.

Pentru userii de rand exista insa o editie beta, care cu siguranta are inca destule probleme si nu poate deveni un browser principal decat pentru masochisti. Din fericire insa, orice bug raportat si orice crash report trimis catre serverele Mozilla va ajuta la livrarea unei versiuni finale de calitate. Cele mai multe probleme pe care acest browser le poate intampina sunt pe partea de interfata, intrucat aceasta a fost complet regandita pentru tabletele cu Android.

Puteti intra in posesia versiunii de preview accesand acest link si alegand editia pentru sistemul de operare pentru mobile de la Google.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail