Facebook vine si pe iPad

Facebook vine si pe iPad

Apple a lansat iPad-ul la inceputul anului 2010, iar de atunci majoritatea publicatiilor si site-urilor importante au creat aplicatii optimizate pentru acest device, care ofera acces la informatii intr-un format mai usor de accesat.

Avand in vedere ca Facebook este cea mai mare retea sociala din lume, era normal sa ne asteptam la o aplicatie oficiala pentru aceasta, care sa duca la evitarea folosirii site-ului direct din browser. Ei bine, acest lucru nu s-a intamplat, insa Facebook lansat o aplicatie numai pentru iPhone si iPod Touch. Din fericire, cel mai nou update al aplicatiei pentru iDevice-uri mici a dezvaluit din greseala existenta versiunii de iPad.

Aplicatia este deja 100% functionala, si pare a fi inca in test, insa cei care au pus mana pe ea au fost placut impresionati. Din pacate, instalarea acesteia implica si procesul de jailbreaking, pe care nu toata lumea este dispusa sa il riste, iar pe iPad 2 nici nu este posibil la versiunea actuala de software. Cei nerabdatori ar putea sa caute prin vreun colt mai intunecat al internetului versiunea leak-uita, insa avand in vedere ca lansarea aplicatiei este atat de aproape, probabil ca nu este cazul sa va bateti capul.

Cei de la TechCrunch au reusit sa puna mana pe aplicatie si au publica mai multe screenshot-uri si chiar si un preview al aplicatiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: