Facebook primeste Timeline si pe iPhone

, 19 Dec, 13:16

Versiunea pentru iPhone a aplicatiei native de Facebook a primit un update foarte neasteptat ieri seara. Acesta adauga suport pentru Timeline, noua interfata a retelei sociale, care inlocuieste vechiul Wall. In curand toata lumea va fi nevoita sa treaca la Timeline, iar update-ul aplicatiei ii pregateste pe cei care au un telefon Apple pentru schimbare.

Curios este faptul ca aplicatia pentru iPad nu a primit acelasi tratament, desi spatiul generos de pe ecranul de 9.7 inci ar fi preferat in afisarea tuturor informatiilor personale stocate pe serverele Facebook. Momentan nu am primit vesti despre o versiune pentru telefoanele sau tabletele cu Android, insa avand in vedere istoria acestei aplicatii, nu ar trebui sa fie la distanta prea mare.

Alte imbunatatiri pe care noua versiune a aplicatiei de Facebook pentru iOS le-a adus sunt legate de imbunatatirea stabilitatii si a performantei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail