Facebook face din nou schimbari… neanuntate

, 22 Sep, 14:04

Facebook s-a gandit ca are nevoie de cateva mici update-uri in interfata de utilizator, schimbari mai mult sau mai putine generale care bineinteles vin neanuntate. Ei spun ca totul este pentru o mai buna intelegere si utilizare mai usoara pentru masa in continua crestere de utilizatori care se adauga in fiecare zi cu miile. Acum permiteti-mi sa fiu egoist si sa ma gandesc si la mine si la cele cateva sute de milioane de utilizatori care erau deja obisnuite cu vechea interfata. Aici se aplica politica de companie, cum se intampla dealtfel si la operatorii de GSM, care uita deseori de clientii vechi care raman cu 5 minute nationale iar cei noi primesc 150 ca bonus la activarea cartelei PrePaid. Ziceam si eu.

Noutatile implica vestita pagina de stiri, care acum detine mai multe optiuni de configurare cu ce poti sau nu poti sa vezi, de la cine poti si ce poti sa vezi, sau nu vrei sa vezi, si diverse explicatii despre ce se intampla cu posturile mai vechi.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/facebook changes/|width=480]

Si nu, nu este posiil sa treci la vechea pagina de Facebook, credeati ca sunt la fel de draguti ca si Yahoo sau Google care iti permit acest moft pentru interfetele de mail? Apropo de asta, vrei sau nu vrei de acum in colo vei detine si o adresa de mail cu numele de cont@facebook.com. Totul este gratuit, unde va este recunostinta?

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail