Facebook, am sa iti spun doar atat: **** You!!!

, 04 Aug, 18:46

Na, ca am auzit-o si pe asta! Daca e pe bune, atunci imi mentin vehemenet afirmatia de mai sus.

De ce sunt atat de revoltat? Ei bine, pe langa faptul ca stau sa imi scot zilnic de pe wall pe cate unul si pe cate altul care posteaza numai prostii si de fiecare data apar altii cu idei mai crete, informatiile mai importante fiind desigur ascunse undeva in amalgamul de posturi zilnice, am mai auzit ca vrei sa pui si reclama direct pe wall-ul meu. Acuma, sincer, chiar nu iti e rusine? Nu e de ajuns ca il varuiesc zilnic si sterg graffiti-ul de pe el, vii si tu cu bannere imense pe care ma obligi sa le las acolo.

Conform celor de la Wall Street Journal, nu sunt singurul care a auzit treaba asta – Facebook vrea anunturi si reclame direct in feed-ul tau! Ce aiurea suna!

Daca se tin de plan, atunci noii tai prieteni care posteaza pe „peretele” dumitale vor fi companii producatoare de lenjerie, cele mai proaste filme din toate timpurile si, desigur, oricine are ceva banuti sa investeasca intr-o astfel de campanie.

Hmm, nu ar fi chiar rau, oricum ai 5.000 de prieteni doar din interese, nu? Oricate motive ai avea sa renunti la Facebook (invidie, lipsa de timp pentru viata normala, spalat si alte chestii mici si mai putin importante), nici unul nu este acum mai mare ca acesta. Asa ca repet… „**** ***”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Vai, dar ce serviciu ar face pentru Google… Abia astept sa se intample.

Radu Neagu

Si de unde stii ca Google nu va adopta aceeasi politica intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat?

N-ar fi mai bine sa astepti sa vezi prima reclama pe wall si sa dai cu piatra dupa aia?

Nu de alta, dar foarte multe companii discutat tot soiul de idei, care de care mai aberante. Asta nu inseamna ca toate ajung sa fie puse in practica 🙂

Radu Neagu

Nu am dat cu piatra, ci cu bolovanul. Si nu, nu astept sa se puna in practica.

Neagu Alexandru

+1 Radu :))

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail