Facebook, am sa iti spun doar atat: **** You!!!

Facebook, am sa iti spun doar atat: **** You!!!

Na, ca am auzit-o si pe asta! Daca e pe bune, atunci imi mentin vehemenet afirmatia de mai sus.

De ce sunt atat de revoltat? Ei bine, pe langa faptul ca stau sa imi scot zilnic de pe wall pe cate unul si pe cate altul care posteaza numai prostii si de fiecare data apar altii cu idei mai crete, informatiile mai importante fiind desigur ascunse undeva in amalgamul de posturi zilnice, am mai auzit ca vrei sa pui si reclama direct pe wall-ul meu. Acuma, sincer, chiar nu iti e rusine? Nu e de ajuns ca il varuiesc zilnic si sterg graffiti-ul de pe el, vii si tu cu bannere imense pe care ma obligi sa le las acolo.

Conform celor de la Wall Street Journal, nu sunt singurul care a auzit treaba asta – Facebook vrea anunturi si reclame direct in feed-ul tau! Ce aiurea suna!

Daca se tin de plan, atunci noii tai prieteni care posteaza pe „peretele” dumitale vor fi companii producatoare de lenjerie, cele mai proaste filme din toate timpurile si, desigur, oricine are ceva banuti sa investeasca intr-o astfel de campanie.

Hmm, nu ar fi chiar rau, oricum ai 5.000 de prieteni doar din interese, nu? Oricate motive ai avea sa renunti la Facebook (invidie, lipsa de timp pentru viata normala, spalat si alte chestii mici si mai putin importante), nici unul nu este acum mai mare ca acesta. Asa ca repet… „**** ***”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: