Fa-ti Karaoke in playerul favorit

Fa-ti Karaoke in playerul favorit

Nu este prima oara cand va povestesc despre modalitati de a vizualiza versurile pieselor pe care le rulati cu playerul favorit de pe calculator. Pana acum era vorba de afisarea textului intr-o fereastra suplimentara pe care playerul o capata sau, in cazul lui Windows Media Player, in loc de vizualizarile care apar in tab-ul Now Playing.

Dar asta inseamna o fereastra deschisa permanent sau playerul setat Always on Top sau alt aranjament deranjant de genul acesta. Cum ar fi daca textul ar curge pe ecran, fara sa afecteze celealte ferestre deschise, sa poti face click prin el si sa mai fie si sincronizat cu muzica? Ei bine, MiniLyrics face exact asta si a fost o incantare sa-l descopar.

Mai precis, skinul MiniLyrics al programului face asta, alte skin-uri schimband aspectul ferestrei dar versurile sunt afisate toate in respectiva fereastra. Asta in caz ca vrei sa le vezi pe toate, dar poti alege pentru oricare skin optiunea Floating Lyrics si ea, la randul ei personalizabila in feluri pe care va las placerea sa le descoperiti singuri. Versurile pot fi afisate si in interiorul WMP, la sectiunea Now Playing, daca te-ai obisnuit cu sugestia noastra precedenta. Programul este compatibil cu o multime de alte playere, asa ca ai toate sansele sa fie exact ce cautai, indiferent care e playerul tau favorit.

Am intalnit si situatia in care unele piese nu au fost gasite  sau nu aveau informatiile despre timing asa ca nu se puteau derula sincronizat cu muzica, dar astea au fost cateva cazuri izolate. In general programul a gasit imediat toate piesele in derulare si a functionat perfect. E drept ca din cand in cand mai apare cate o fereastra care te invita sa-l cumperi, dar nu e prea enervanta daca alegi sa nu.

O alta optiune interesanta este posibilitatea de a scrolla chiar tu textul unei piese iar programul va inregistra miscarile si va rula textul exact cum l-ai inregistrat tu pentru respectiva piesa. Foarte util daca gasesti versurile dar nu au informatii de timing.

Oricare ar fi configuratia si skinul pe care il vei alege, faptul ca versurile scrolleaza pe ecran este o inovatie pe care cu siguranta o vei aprecia. Mai jos am comis un mic filmulet care sa te faca sa intelegi mai bine despre ce e vorba. Enjoy!


Descarca MiniLyrics de pe Playtech sau de pe site-ul producatorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: