Evolio lanseaza EvoTab 2, o tableta ieftina

Evolio lanseaza EvoTab 2, o tableta ieftina

Compania romaneasca Evolioa lansat ieri cea mai noua creatie a sa: EvoTab 2. Spre diferenta de generatia precedenta de tablete lansata vara aceasta, avem de a face cu un dispozitiv mai mic, cam la fel de performant si foarte important, mai ieftin.

EvoTab 2 vine cu un display de 7 inci, o rezolutie de 800X480, procesor Cortex A8 de 1 GHz, 512 MB RAM si 8 GB memorie interna. Daca stam sa adunam toate aceste specificatii, avem de a face cu un telefon de medie care primeste un display destul de mare pentru rezolutia pe care o afiseaza.

Faptul ca se livreaza cu Android 2.3 nu face nici un serviciu acestui dispozitiv, avand in vedere ca tabletele la ora actuala vin cu Android Honeycomb si in curand cu Ice Cream Sandwich.

Singurul avantaj adevarat al EvoTab 2 este pretul de numai 579 de lei. Cu siguranta cei care sunt in cautare de tablete pentru productivitate si/sau entertainment se vor indrepta spre alte solutii mai performante, chiar daca si ceva mai scumpe,  insa publicul necunoscator s-ar putea multumi cu un asemenea dispozitiv.

Iata si prezentarea oficiala:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: