Droid Bionic – Sa fie ultimul smartphone Motorola?

Droid Bionic – Sa fie ultimul smartphone Motorola?

Daaaaaa, stiu ca e putin tras de par titlul dar mi se pare destul de interesant faptul ca inca mai vor sa lanseze un telefon care dupa cum pare va fi si unul dintre cele mai performante de pe piata. Daca nu stiati Google s-a decis sa fac un pas major in ceea ce priveste aceasta industrie si sa achizitioneze divizia de smartphone-uri de la Motorola. Stati linistiti insa, compania nu are atat de mult de suferit avand in vedere ca oriunde vine vorba de transmis semnal de tip wireless exista doi jucatori importanti Alcatel Lucent si Motorola. Cat despre noul Droid Bionic, care se presupune a aparea la incaputul lunii Septembrie are o configuratie cel putin interesanta: un procesor dual core de 1.2 GHz, un display de 4.3 inci qHD, 1GB memorie RAM, camera foto de 8 Megapixeli si una de 2 Megapixeli pentru convorbiri video. Memoria totala disponibila in pachetul telefonului este de 32 GB (16 GB interna si un card microSD de inca 16 GB inclus in pachetul standard).

Doriti si dovezi? Ei bine imagini cu manualul telefonului si specificatiile acestuia au fost „scapate”pe internet de curand, in fine stiti voi ce inseamna „scapate”.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Droid Bionic/|width=480]

Citește și: