Dezvoltatorii de aplicatii au decis: Smart IT se prelungeste!

Dezvoltatorii de aplicatii au decis: Smart IT se prelungeste!

Competitia de aplicatii web & mobile Smart IT isi prelungeste termenul limita de inscriere pana la data de 24 ianuarie 2012. 

Extinderea perioadei de inscriere ofera astfel posibilitatea dezvoltatorilor care nu au reusit sa termine aplicatiile in timp util sa isi duca proiectele la bun sfarsit fara a face un compromis in privinta calitatii si a complexitatii acestora.

Pentru participarea la Smart IT, aplicatiile trebuie sa fie finalizate, nefiind luate in considerare aplicatii aflate in stadiu de dezvoltare sau doar de proiect ori idee.

Prin Smart IT, dincolo de posibilitatea de a castiga un premiu, vrem sa le cream tinerilor un mediu propice comunicarii cu specialisti din mari companii de profil, din partea carora pot obtine un suport relevant. In acest scop, proiectele finaliste vor fi prezentate pe 1 februarie 2012, in cadrul unei intalniri – Masa rotunda Smart IT, cand va avea loc o discutie deschisa, pe subiecte de interes comun, iar “socializarea” va fi cuvantul de ordine.

smart itJuriul Smart IT reuneste specialisti din diverse domenii si companii de prestigiu. Vorbim despre Microsoft, de TotalSoft, Nokia, Kolectiv Studio si, nu in ultimul rand, de Research In Motion (RIM sau BlackBerry, cum mai este cunoscut). Juriul tehnic va fi completat de cunoscutii bloggeri din zona online-ului Cristi China-Birta (chinezu.eu) si Cristi Dorombach (piticu.ro), precum si de Dan Dragomir, unul dintre cei mai apreciati bloggeri de IT ai momentului, care vor analiza aplicatiile din punct de vedere al experientei de utilizare.

Smart IT a aparut din dorinta de a oferi un impuls pietei de programare IT din Romania, cu focus pe segmentul dezvoltarii de aplicatii.

Tinerii nostri dezvoltatori sunt mai atrasi de ceea ce se intampla in alte tari in acest domeniu, tocmai pentru ca la noi inca nu s-a dovedit ca exista o piata cu o cerere bine pusa la punct pentru acest segment.

Ne-am bucura sa atragem cat mai multi tineri in competitia Smart IT. Dincolo de avantajele pe care acestia le au facandu-se remarcati in cadrul evenimentui, ne-am bucura daca odata cu acest proiect Romania ar intra in linia pietelor de dezvoltare de software aplicat. Scopul nostru ar fi atins daca am reusi ca impreuna sa punem bazele unei comunitati ample a dezvoltatorilor de aplicatii romani.

Regulamentul, temele si premiile Smart IT sunt disponibile la adresa http://www.playtech.ro/smartit/.

Sponsorii si partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Tribute si Q2M.

Evenimentul se bucura de sustinerea bloggerilor Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Bogdan Petre (Imidoresc.ro), Vali Birzoi (valiq.ro) si Sorin Rusi (sorin.rusi.ro), dar, nu in ultimul rand, a comunitatii BlogalInititative.ro.

Parteneri media: Realitatea.netMoney.ro, Lab501.ro, Regie Live, Stiinta si Tehnica, Startups.ro, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, AdEvolutionRadio Lynx, Mobilissimo.ro, Money Express, Business Cover, LaptopNews.ro, ArenaIT.net, Ziua Veche, Startups.ro, PCMHZ.ro, Cariereonline.ro, WASD.ro, Puterea, Organizatia Colegiul Studentesc din Electronica (OCSE), Liga Studentilor Facultatii de Automatica si Calculatoare (LSAC), Inventeaza.ro, Zona IT, Gadget.ro, PCnews, PC World, Computer World, PCforum.ro, AndroidLive.ro si PHPRomania.net, Ziare.com, Hit.ro, Business24.ro.

Despre Smart IT:

Smart IT este cea mai ampla competitie de aplicatii web & mobile desfasurata in Romania pana in prezent, organizata de Playtech.ro. Concursul este adresat dezvoltatorilor de aplicatii, iar inscrierile sunt deschise in perioada 17 octombrie – 10 noiembrie 2011. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul Mesei rotunde Smart IT, care va avea loc la data de 16 noiembrie 2011, in club Tribute din Bucuresti.

Despre Playtech.ro: 

Playtech.ro este o publicatie online despre tehnologie, gadget-uri si gaming, lansata in noiembrie 2009. Cititorii pasionati de aceste domenii regasesc articole ample de analiza, review-uri de tehnologie hardware si non-hardware, de gaming, stiri, informatii practice, trailere, precum si noutati din piata de profil. Playtech.ro a organizat in noiembrie 2010 si PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare in gaming din Romania.

Citește și: