Dell Streak 10 Pro a debutat in China!

Dell Streak 10 Pro a debutat in China!

Prima tableta cu display de 10.1 inci si Honeycomb a companiei americane Dell nu a fost lansat in tara mama, ci a ajuns mai intai pe pamant chinezesc. Noul Dell Streak 10 Pro a fost lansat oficial la Beijing, iar odata cu acest eveniment au fost anuntate specificatiile tehnice, care de altfel nu sunt deloc deosebite.

Ca si in cazul altor tablete bazate pe Android 3.x Honeycomb, la baza lui Streak 10 Pro sta un procesor Nvidia Tegra 2 (T20) la 1 GHz, dispune de 1 GB RAM DDR2 , un display cu rezolutia 1280X800 protejat de un strat subtire de Gorilla Glass, doua camere video/foto de 5, respectiv 2 megapixeli si un slot pentru carduri SDXC. Ca spatiu de stocare exista memorie flash de 16 GB, plus acces la 2 GB de spatiu in cloud. Nu exista decat o singura versiune, iar aceasta include doar conectivitate WiFi.

Cantarind 727 de grame, si avand o grosime de 12mm, noua tableta de la Dell nu este tocmai cea mai aratoasa, subtire sau usoara de pe piata, insa pretul de ¥2,999 (echivalentul a 465$) poate atrage cativa doritori, care au nevoie de o tableta complet echipata la un pret mai mic decat al competitiei. Un motiv de lauda pentru Dell in legatura cu noul Streak 10 Pro este bateria, care ar trebui sa duca 12 ore de „folosire normala”.

Dell planuieste sa lanseze aceasta tableta si in America, insa abia in 2012. Probabil aceasta miscare nu este foarte inteligenta, intrucat zvonurile sugereaza lansarea unui iPad 3 candva in noiembrie 2011.

Sursa: Engadget

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Dell Streak Pro 10/|width=480]

Citește și: