Dell se aliaza cu Baidu in China

Dell se aliaza cu Baidu in China

Piata chinezeasca pare sa fie intr-o continua expansiune, iar companiile vestice vor sa profite de acest lucru. Dell este unul din primii jucatori seriosi de pe piata de portabile care pare sa investeasca serios in aceasta regiune. Se pare ca un parteneriat intre Dell si gigantul software Baidu, celebrul „Google Made in China” a fost semnat, producatorul american de hardware oferind device-urile pentru noul sistem de operare Baidu Yi.

Momentan nu a fost anuntat un anume terminal pe care il vor vinde in cadrul noului parteneriat, insa Dell Streak 5 ar fi primul candidat, intrucat versiunea sa vestica a fost scoasa din productie, insa nu si cea pentru Asia. Intelegerea cuprinde atat telefoanele mobile cat si tabletele Dell, iar instalarea noului Yi nu ar trebui sa fie o problema, intrucat este un sistem de operare bazat pe arhitectura Android.

Pana nu se face un anunt oficial nu vom sti exact ce aduce Dell in cadrul acestui parteneriat, insa clipul de mai jos demonstreaza noul sistem de operare, care se pare ca ofera servicii asemanatoare Google.

Citește și: