Cyanogenmod 7.1 acum cu suport pentru telefoanele Xperia

, 11 Oct, 13:40

Se pare ca ajutorul din partea Sony Ericsson a ajutat echipa CyanogenMod, intrucat cea mai recenta versiune a versiunii neoficiale de Android suporta intreaga serie de telefoane Xperia din 2011, plus Xperia X8.

Se intampla ca CyanogenMod sa fie cea mai populara editie neoficiala de Android, iar majoritatea persoanelor care isi deblocheaza telefoanele, o fac pentru a rula acest software. Suportul celor de la Sony Ericsson si chiar Samsung este de laudat, insa pe termen lung tot companiile au de castigat. Instalarea unui astfel de pachet software aduce de la sine pierderea garantiei, indiferent daca producatorul a ajutat sau nu la dezvoltare.

In cazul nefericit in care telefonul se strica si are instalat un software neoficial, fie platesti reparatia, fie cumperi alt telefon. In orice situatie, cineva castiga bani de pe urma clientilor. Daca va intereseaza instalarea de CyanogenMod, incercati sa accesati site-ul oficial, unde se gaseste si o lista cu telefoanele compatibile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail