Creatorul JailbreakMe in practica la Apple

, 26 Aug, 12:00

Comex, celebrul creator al unor programe de jailbreak pentru device-urile cu iOS precum JailbreakMe si Sp1rit a anuntat pe contul sau de Twitter ca a primit ocazia de a face practica in cadrul campusului de pe strada 1 Infinite Loop din Cupertino (a se citi sediul central Apple).

Acesta a motivat decizia de a aplica pentru aceasta perioada de practica prin plictiseala si lipsa de activitate a comunitatii de hacking din ultima vreme. De asemenea, se astepta la mai multe reactii negative din partea prietenilor si comunitatii, insa majoritatea comentariilor asupra acestei vesti a fost pozitiva. Este foarte posibil ca aceasta perioada de practica sa se transforme intr-o slujba cu norma intreaga, probabil undeva in departamentul de securitate al platformei iOS.

Probabil asta va aduce si putina provocare pentru cei care inca activeaza in randul comunitatii de hackeri, care vor fi acum pusi impotriva unui programator la fel de talentat ca si ei.

Sursa; Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail