Cosmote anunta smartphone-ul Move

Cosmote anunta smartphone-ul Move

Cosmote a anuntat lansare noului telefon mobil Move. Acesta este vandut sub brandul celebrei companii de telecomunicatii si vine la pretul atractiv de 1 Leu. Evident, acest Leu vine impreuna cu un abonament pe 2 ani care va costa de 17 Euro pe luna, insa pe langa 150 de minute nationale, 700 de minute, 700 de SMS-uri in retea si 500MB trafic de date, te alegi cu un terminal care ruleaza Android 2.2.

Specificatiile tehnice ale acestui telefon sunt destul de  modeste. Acesta dispune de un display capacitiv de 2.8 inci cu rezolutia 320×240, include WiFi şi Bluetooth, un modem 3G HSDPA care poate atinge viteze de 7,2 Mbps, GPS, o camera foto de 2 megapixeli si memorie interna de 150MB. Evident, un card microSD de pana la 32GB poate fi introdus in acest terminal, pe care se pot stoca aplicatii, muzica in majoritatea formatelor populare (MP3, AAC, AAC+, eAAC+ si WMA), cat si filme H.263 si 3GP.

Acest telefon este promovat cu ajutorul jocului Angry Birds, Cosmote oferind celor care folosesc serviciul web’n’walk acest joc complet gratuit (desi este deja gratuit pe Android Market), cat si tonuri de apel si imagini de fundal inspirate din acesta.

Cei care nu doresc sa se aboneze la Cosmote, pot sa achizitioneze acest telefon la pretul de 499 Lei.