Conversie de la 2D in trei dimensiuni cu LG Optimus 3D

Conversie de la 2D in trei dimensiuni cu LG Optimus 3D

Urmatorul update pentru LG Optimus 3D va aduce probabil cea mai importanta functie a acestui telefon: posibilitatea de a tranforma aplicatii 2D (a se citi jocuri) in 3D, prin intermediul unui simplu convertor. Evident, nu va functiona cu orice joc, LG mentionand ca singura conditie este ca titlul respectiv sa ruleze sub OpenGL.

Pe langa uimitoarea functie de conversie pe care o cunosteam deja de ceva vreme, LG Optimus 3D va mai primi editare de material video 3D captat cu ajutorul camerelor de pe spatele telefonului, posibilitatea de a afisa filmele 3D in 2D, certificare Dolby Mobile si nu in ultimul rand, stabilizare video pentru materialele filmate in 2D.

Update-ul va fi gratuit si va incepe sa apara pe terminalele europene foarte curand. Desi pachetul va include destul de multe upgrade-uri, cel mai interesant aspect este convertorul, care momentan este doar un concept in mintile noastre. Daca va functiona cu adevarat cum se asteapta cei de la LG, cu siguranta se rezolva o imensa problema a telefonului: lipsa de continut 3D.