Concurs: Mortal Kombat IX te cheama la lupta!!!

Concurs: Mortal Kombat IX te cheama la lupta!!!

Mortal Kombat poate fi numit, pe buna dreptate, unul dintre cele mai de success si mai indragite jocuri de lupta. Ultima versiune, a 9-a din aceasta serie, imbunatateste in mod vizibil si placut stilul de lupta si, de asemenea, aduce o experienta grafica mult mai reusita pentru fanii acestui tip de joc. Povestea incepe dupa intamplarile din Mortal Kombat: Armageddon insa revine in perioada primelor trei titluri (1, 2 si 3). Nu o sa va dezvaluim mai multe, ci va invitam sa participati la concurs pentru a castiga unul dintre cele 2 jocuri puse la “bataie”.

PlayTech.ro si GameShop.ro te invita la batalia pentru 2 jocuri Mortal Kombat IX, unul pentru PlayStation 3 si unul pentru Xbox 360 + cate un premiu surpriza pentru fiecare dintre cei doi castigatori.

Concursul se desfasoara in perioada 12 aprilie – 30 aprilie 2011.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos, completeaza formularul de inscriere si poti fi printre primii “luptatori” ce participa la turneul Mortal Kombat.

Atentie, participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani

Intrebarea concursului:
Care sunt cele 3 puteri ale lui Raiden, protectorului taramului pamantesc?

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT
Castigatorii concursului Mortal Kombat IX sunt:

Hoza Dragos Daniel (Gherla, Cluj-Napoca) – XBOX 360
Radu Dragos Alexandru (Bucuresti) – PS3

Castigatorii au fost desemnati de catre echipa Playtech.ro, prin tragere la sorti, pe baza raspunsurilor corecte.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!

Citește și: