ColorQube 9300 de la Xerox este disponibila si in Romania

ColorQube 9300 de la Xerox este disponibila si in Romania

Pentru cei care nu stiu ce inseamna Color Qube, va spunem noi. Aceasta este o multifunctionala sau imprimanta care are la baza tehnologia cu cerneala solida ce ofera in primul rand un cost mai redus per pagina.

„Noua serie de echipamente combina eficient performanta si viteza cu functii si optiuni avansate de imprimare, scanare si securizare a documentelor, pentru a obtine documente color de impact , a spori eficienta fluxurilor de documente din birouri si a reduce costurile si impactul asupra mediului”, afirma Victor Tataru, Product Marketing Manager, Xerox Romania si Republica Moldova.

Adevarul este ca la 55 pagini pe minut color si 60 de pagini pe minut alb-negru putem sa fim de acord cu afirmatia de mai sus. Noile modele de imprimante detin de asemenea si o functie de imprimare in modul Fast Colour, un mod de tip draft unde viteza creste pana la 85 pagini pe minut. Rezolutia de imprimare este de 600 dpi, suficienta pentru un birou ce nu are nevoie de imagini la calitate fotografica.


Noua serie de echipamente combină eficient performanţa şi viteza cu funcţii şi opţiuni avansate de imprimare, scanare şi securizare a documentelor, pentru a obţine documente color de impact, a spori eficienţa fluxurilor de documente din birouri şi a reduce costurile şi impactul asupra mediului”, afirmă Victor Tătaru, Product Marketing Manager, Xerox România şi Republica Moldova.

Etichete: