CES 2011: Gigabyte lanseaza placile de baza G1-Killer pentru gaming de elita

CES 2011: Gigabyte lanseaza placile de baza G1-Killer pentru gaming de elita

placi de baza, gaming, GIGABYTE, CES 2011, lansare, G1.Assassin, G1.Sniper, G1.Guerrilla, Creative, Soundblaster, Creative Soundblaster Digital Audio Processor, X-Fi Xtreme Fidelity, EAX Advanced HD 5.0, Bigfoot Networks Killer E2100 Game Networking, Dolby Digital Live, DTS Connect, USB 3.0, SATA Revision 3.0, DualBIOS

GIGABYTE vine la CES cu cea mai noua linie de placi de baza dedicate pentru gaming – seria G1-Killer – cu modelele G1.Assassin, G1.Sniper si G1.Guerrilla. Bazate pe chipsetul Intel X58 si beneficiind de solutii onboard de top de la Creative si Bigfoot Networks, seria G1-Killer este echipata pentru gaming de elita.

Oferind suport GPU multiplu, 4-way CrossFireX si 3-way SLI, noile placi permit obtinerea unui maxim de FPS, astfel incat gamerii sa vada mai clar, sa tinteasca mai rapid si sa se miste mai repede.

Capabilitatea de a auzi un sunet de calitate este la fel de importanta pentru un gamer, iar placile G1-Killer includ cele mai avansate solutii audio onboard din industrie, oferind o experienta audio de cea mai buna calitate. G1-Killer sunt singurele placi de baza de gaming din lume dotate onboard cu procesorul de top de la Creative Soundblaster Digital Audio Processor (20K2) cu tehnologii X-Fi Xtreme Fidelity si EAX Advanced HD 5.0, ce permit ca sunetele din jocuri sa se auda ca in lumea reala. Placile suporta tehnologiile Dolby Digital Live si DTS Connect si includ un amplificator audio frontal de mare capacitate, care reda un sunet dinamic pe toata gama de frecvente, cu detalii clare si distorsiuni minime daca se folosesc casti profesionale. In plus, GIGABYTE a echipat placile cu 4 amplificatoare suplimentare onboard pentru centru/sub woofer, boxe spate, boxe laterale surround si line out.

placi de baza, gaming, GIGABYTE, CES 2011, lansare, G1.Assassin, G1.Sniper, G1.Guerrilla, Creative, Soundblaster, Creative Soundblaster Digital Audio Processor, X-Fi Xtreme Fidelity, EAX Advanced HD 5.0, Bigfoot Networks Killer E2100 Game Networking, Dolby Digital Live, DTS Connect, USB 3.0, SATA Revision 3.0, DualBIOS

Pentru gaming online, GIGABYTE a implementat direct onboard platforma Bigfoot Networks Killer E2100 Game Networking. Prin utilizarea unei combinatii unice dintre o Unitate de Procesare de Retea (Network Processing Unit – NPU) si tehnologia exclusiva Game Networking DNA, platforma este gandita sa ofere cea mai buna experienta de gaming online posibila.

GIGABYTE G1-Killer ofera performante ultra rapide pentru transferul de date, integrand onboard cea mai noua tehnologie SuperSpeed USB 3.0 pentru pana la 4 porturi (2 pe panoul frontal, 2 pe panoul din spate), tehnologia SATA Revision 3.0 (6Gbps) de la Marvell, si o crestere fara precedent de 3x a puterii pe toate porturile USB pentru echipamentele consumatoare de energie. placi de baza, gaming, GIGABYTE, CES 2011, lansare, G1.Assassin, G1.Sniper, G1.Guerrilla, Creative, Soundblaster, Creative Soundblaster Digital Audio Processor, X-Fi Xtreme Fidelity, EAX Advanced HD 5.0, Bigfoot Networks Killer E2100 Game Networking, Dolby Digital Live, DTS Connect, USB 3.0, SATA Revision 3.0, DualBIOS

Avand aspectul unui incarcator, designul militar al sistemului de racire foloseste o tehnologie unica, similara celei folosite in racirea unui incarcator real, ce permite dispersarea maxima a caldurii. Pentru a ajuta si mai mult eliminarea caldurii s-au instalat strategic 5 conectori Smart Fan ce permit un control mai precis al ventilatoarelor de CPU si de sistem.

GIGABYTE DualBIOS este o tehnologie ce recupereaza automat datele din BIOS cand BIOS-ul principal s-a defectat. Prin folosirea a 2 cip-uri fizice BIOS ROM integrate onboard, tehnologia permite o recuperare rapida si usoara dupa coruperea sau defectarea BIOS-ului datorită virusilor sau unui update incorect de BIOS. In plus, GIGABYTE DualBIOS suporta acum boot de pe hard disk-uri de 3TB sau mai mari fara a fi nevoie de partitionare, si ofera astfel siguranta folosirii de unitati de stocare de mare volum cu un singur drive.

Citește și: