CD Projekt Summer Conference 2011 [REZUMAT]

CD Projekt Summer Conference 2011 [REZUMAT]

Ieri seara, in jurul orei 22:00 (ora Romaniei), studioul polonez CD Projekt RED a tinut o conferinta difuzata online, prin care a anuntat cateva lucruri noi in legatura cu planurile de viitor ale companiei. In primul rand s-a vorbit despre The Witcher 2, care astazi a primit un nou patch, ce aduce jocul la versiunea 1.2. Acesta repara peste 50 de bug-uri si exploit-uri in joc, insa vine cu un bonus neasteptat. Toti cei care vor face acest update vor primi automat toate bonusurile de pre-order si DLC-urile lansate pana acum, fara a mai fi nevoie de a le descarca separat. De asemenea, un nou DLC intitulat Barbers and Coifeusses va oferi posibilitatea de a personaliza infatisarea lui Geralt.

Din fericire, vestile bune nu se opresc aici. The Witcher 2 a fost confirmat in sfarsit si pentru console, mai exact pentru Xbox 360. Jocul va veni pe consola celor de la Microsoft spre sfarsitul acestui an, si va include toate imbunatatirile prezente in versiunea de PC in momentul lansarii. Mai mult, elementele noi pe care le va aduce versiunea de console vor fi transferate gratuit si in versiunea de PC.

In ultima parte a conferintei, cei de la CD Projekt s-au concentrat asupra Gog.com, magazinul lor online, unde vand jocuri clasice care nu sunt protejate de nici un fel de DRM. Acestia au anuntat un parteneriat cu EA Games, prin care vor aduce jocuri vechi din libraria acestora pe Gog, incepand cu Wing Commander, Dungeon Keeper si Ultima Underworld. Intelegerea include 25 de titluri in total, care vor fi lansate progresiv.  Din pacate seriile System Shock si Syndicate nu fac parte din aceasta intelegere, insa atat Gog, cat si EA fac presiuni asupra echipelor legale pentru a gasi o cale de a putea lansa si aceste jocuri.

Mai multe detalii despre planurile de viitor ale celor de la CD Projekt vom afla de la E3.