Calatorului ii sade bine cu… PowerShot SX230 HS

Calatorului ii sade bine cu… PowerShot SX230 HS

camere foto, Canon, Canon PowerShot SX230 HS, lansare

Noul PowerShot SX230 HS de la Canon promite o experienta deosebita celor ce calatoresc mult sau doar ocazional, intr-o vacanta, si este optim echipat pentru a realiza fotografii uimitoare chiar si atunci cand fotograful este in miscare. Elegant si compact, PowerShot SX230 HS este disponibil in nuante de albastru, roz sau negru si se potriveste cu usurinta intr-un buzunar.

Noua camera poate captura la o calitate deosebita peisaje panoramice sau obiecte indepartate gratie obiectivului supraangular de 28mm cu zoom optic 14x, tehnologiei de stabilizare optica a imaginii si senzorului CMOS de 12,1 Megapixeli.

camere foto, Canon, Canon PowerShot SX230 HS, lansare

PowerShot SX230 HS este dotat cu modul Canon Smart Auto, ce detecteaza automat pana la 32 de scene diferite si aplica cele mai bune setari pentru imagine, in functie de conditiile existente. De asemenea, aparatul este dotat cu HS System, care combina un senzor performant si puternica tehnologie Canon de procesare a imaginilor pentru a oferi rezultate bine definite, clare si colorate, atat ziua, cat si noaptea.

Excelenta pentru calatorii, noua camera dispune de un modul GPS care eticheteaza fotografiile si tine un jurnal de calatorie. In plus, poti filma Full HD (1080p) cu zoom optic, sunet stereo, Dynamic IS si poti reda totul printr-o conexiune HDMI. Optional este disponibila si o carcasa de protectie subacvatica (pana la adancimea de 40 m).Citește și: