BitDefender Mobile Security pentru Android, in versiune BETA

BitDefender Mobile Security pentru Android, in versiune BETA

Telefoanele si tabletele care folosesc platforma Android pot beneficia de astazi de noul antivirus pentru platformele mobile de la BitDefender. Acesta este disponibil pentru download in versiune BETA si se recomanda a fi cel mai mic consumator de resurse dintre aplicatiile de acest gen.

BitDefender Mobile Security foloseste tehnologiile de scanare „in the cloud” si, dupa cum spun producatorii, reuseste sa detecteze toate tipurile de malware cunoscute pentru aceste platforme.

„Sistemul de operare Android deschide multiple posibilitati dezvoltatorilor de aplicatii. La fel cum si noi am beneficiat de aceste avantaje atunci cand am dezvlotat Mobile Security, si hackerii se bucura de aceleasi posibilitati. Aceasta este explicatia faptului ca troienii de pe Android s-au raspandit exploziv regasindu-se pana si in Android Market. Desi au fost inlaturati, optiunea de a instala aplicatii nesemnate inca exista si creeaza o serie de probleme de securitate pe care dorim sa le rezolvam cu ajutorul lui Mobile Security”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technical Officer al BitDefender.

Citește și: