Battlefield 3 primeste suport pentru 3D si trailer nou.

Battlefield 3 primeste suport pentru 3D si trailer nou.

Cel mai nou patch pentru editia de PC-uri a lui Battlefield 3 a adus o functie pe care nu stiu cat de multi si-o doreau. Este vorba de suportul pentru tehnologia 3D, care poate fi activata atat pe placile video NVIDIA, cat si pe solutiile grafice de la AMD.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Evident, cei de la DICE nu s-au dat inapoi de la folosirea celor mai „costisitoare” tehnologii si au ales sa foloseasca metoda clasica de 3D stereoscopic, randand de doua ori fiecare cadru afisat. Avand in vedere cerintele deja ridicate ale jocului si fara 3D, producatorii sugereaza folosirea unor sisteme cu mai multe placi video, intrucat asa s-ar imparti „munca” in mod egal intre ele. Unii utilizatori care dispun de echipament 3D vor trebui astfel sa reduca din detalii sau sa scada rezolutia jocului pentru a se bucura de o experienta mai imersiva.

Setarile sunt putin diferite in functie de solutia de stereoscopie folosita, cei care dispun de NVIDIA 3D Vision fiind limitati in a stabili intensitatea efectului folosind utilitarul din pachetul ochelarilor, in timp ce utilizatorii de AMD HD3D au optiunile direct in joc. Mai jos am atasat cel mai nou trailer al jocului, care promoveaza urmatorul pachet de harti: Back to Karkand.

Sursa: VideoGamer

Citește și: