Atentie, lansare oficiala iPad 2 la unicul distribuitor autorizat Apple in Romania!

, 23 Iun, 15:58

iPad 2, Apcom, apple ipad 2, apcom ipad 2

Mai tineti minte cand a fost lansarea oficiala iPad 2 la nivel global? Anul acesta pe 2 martie. Inca o intrebare: mai tineti minte cam de cand a devenit tableta disponibila in diverse magazine din Romania? Din aceeasi luna, martie, cand de altfel v-am oferit si noi review-ul.

Unicul distribuitor autorizat Apple in Romania, Apcom, a anuntat pe site-ul oficial… lansarea iPad 2 in tara noastra. Atentie, totul se va petrece rapid, adica maine, 24 iunie, la ora 18:00. Am incercat sa ii contactam pe oficiali pentru o declaratie, insa nu au raspuns pana la momentul publicarii acestei stiri.

Can am spus “rapid”, nu am glumit. Din cate stiu, Apcom nu a avut nici pana in ziua de azi o lansare oficiala iPhone 4 in Romania, nu cred ca ma insel.

Magazinele Apcom includ iStyle, in Bucuresti si Cluj, Ideea, in Bucuresti, si Re-Store, in Galati, magazine partenere Apcom.

De curiozitate, cei care v-ati luat iPad 2, de unde l-ati cumparat?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Daca ai noutati sa ne spui si noua.

Luminița Nițoiu

Asa am sa fac 🙂

Dragut.

Eu ce sa inteleg ca pana acum tableta a fost vanduta la negru ?
Oricum intarzierea Apple (Apcom) de a aduce oficial mai repede in Romania ipad 2 denota lipsa de respect fata de aceasta piata unde pun pariu ca au cele mai mari volume de vanzari pe aceasta regiune

Alexandru Rizea

Decizia de a aduce sau nu un produs in tara nu tine de ei, pe plan local. Legat de iPad 2 a fost un produs un pic mai dificil de adus din cauza ratei de productie care pentru foarte mult timp a fost limitata din cauza cutremurului din Japonia. Dovada sunt noile MacBook-uri sau iPod-uri care au ajuns la maxim o luna si in tara noastra. Pentru o lista completa a locatiilor pe care le puteti vizita pentru lansare o gasiti la http://apcom.ro/cumparare/ipad/ .

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail