ASUS Transformer Prime este aproape. Padfone intarzie pana in 2012

ASUS Transformer Prime este aproape. Padfone intarzie pana in 2012

In cadrul evenimentului All Things D Asia (sau AsiaD), Jonney Shih, CEO-ul ASUS, a adus vesti noi despre noile tablete ale companiei. Dupa succesul inregistrat cu Transformer, ASUS aduce generatia a doua a tabletei sub numele de Transformer Prime. Noua tableta va include un procesor Nvidia Tegra 3 (codename Kal-El) cu patru nuclee principale si unul secundar pentru procese mai putin solicitante. Din pacate, tableta nu a fost dezvaluita in cadrul acestui eveniment, insa Shih a oferit o data la care sa ne asteptam la dezvaluirea completa: 9 noiembrie 2011.

Cat despre cealalta tableta importanta pe care ASUS o are in productie, Padfone, CEO-ul companiei a anuntat ca aceasta va fi amanata pana in 2012. Din fericire insa, intarzierea ii va aduce un bonus important. Padfone va veni cu versiunea 4.0 a sistemului de operare Android din fabrica, acesta fiind produsul perfect care sa demonstreze capabilitatile noului Ice Cream Sandwich.

Dupa surpriza placuta numita Transformer de anul acesta, ASUS par a fi singurii de pe piata care inteleg conceptul de tableta aproape la fel de bine ca Apple. Sa speram ca succesul se va continua si cu Transformer Prime, intrucat concurenta aduce intotdeauna produse mai bune.

Citește și: