ASUS G74Sx – Laptop de Gaming pentru entuziasti

ASUS G74Sx - Laptop de Gaming pentru entuziasti

ASUS G74Sx face parte din a patra generatie de laptopuri destinate unui segment de utilizatori mai putin ortodox, cel al pasionatilor de gaming. Bineinteles ca din aceasta serie nu pot lipsi procesoare Intel Core i7 si placi grafice dedicate folosind cele mai noi chipset-uri de la nVidia. In cazul de fata dispunem de un Quad Core nativ o placa grafica GTX560M cu 2 sau 3 GB memorie video GDDR5 si o varietate de display-uri si alte optiuni. Avand in vedere configuratia din tabelul de mai jos nu stiu daca are rost sa mai mentionez ceva, cu toate acestea, ASUS reuseste sa ma uimeasca deseori cu particularitati ale produselor sale, elemente carora pana acum nu le-am acordat o importanta deosebita.

[table id=79 /]

Sistemul de racire este foarte bine gandit, independent pentru procesor cat si pentru placa grafica, cu evacuare discreta a aerului in partea din spate. De asemenea exista un nou sistem de upgrade care se face prin detasarea capacului din spate si ofera acces la toate componentele importante si upgradabile de catre utilizator, memoria RAM si HDD.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Asus G74SX/|width=480]