Asus este din nou pionier in tehnologie – Lanseaza panouri multi touch cu 10 puncte

Asus este din nou pionier in tehnologie - Lanseaza panouri multi touch cu 10 puncte

Nu, nu, nu…nu este vorba despre o tehnologie care este in stadiul de dezvoltare si testare… ci despre un produs finit ce detine un panou LCD Multi-Touch in 10 puncte. ET2700 AIO (All In One) si-a facut prima aparitie in cadrul expozitiei de la CeBit in Martie 2011 si in curand va fi disponibil la vanzare in magazine si prin retailerii locali, sau cel putin asa raporteaza presa din strainatate, vom vedea cand punem si noi degetele pe el, toate 10…. de la maini.

Inima acestui All In one PC poate fi un procesor intel  Core i7, Core i5 sau Core i3 in mare parte in functie de portofelul clientului. Pe partea de grafica dispunem doar de o placa grafica Intel HD, variante AMD sau Nvidia nefiind disponibile la momentul actual. Memoria RAM variaza de la 4 la 8 GB DDR3 1333 MHz iar capacitatea de stocare poate fi de chiar 2 TB pe un singur HDD, fiind posibila instalarea a doua astfel de unitati de stocare. Pe partea de conectivitate ET2700 nu duce lipsa de nimic, de la Wireless N si Gigabit LAN pana la USB 3.0 sau Firewire precum si cititor de carduri sau optional pentru anumite modele si un TV Tuner integrat.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/asuset2700/]

Ecranul de 27 inci 16:9 Full HD LED ofera un nivel ridicat de detalii si un colorit deosebit al imaginilor afisate pe acesta. Disponibilitatea sau pretul nu sunt puncte forte ale acestuia insa presupunem ca vor fi afisate la inceputul anului viitor site-ul producatorului oferind momentan doar specificatii complete ale produsului. Sunt curios cat de bine va fi plasat din punct de vedere pret in comparatie cu o configuratie similara de la Apple.

Citește și: