ASUS Eee PC X101 primeste site oficial

ASUS Eee PC X101 primeste site oficial

ASUS Eee PC X101 a fost anuntat anul acesta la Computex si promite a fi un netbook bazat pe sistemul de operare MeeGo, la un pret imbatabil: 199$ (in Statele Unite). Din pacate, anuntul nu a inclus specificatii tehnice complexe sau o data de lansare.

Odata cu lansarea noului site oficial dedicat micului laptop X101, putem sa vedem macar ce fel de sistem putem cumpara in ziua de azi pentru un pret atat de mic. Este vorba despre un computer bazat pe un procesor Intel Atom N435 sau N455 (la alegere), cu 1 GB de memorie DDR3 (cu posibilitatea de upgrade la maxim 2 GB), un SSD de marime standard 2.5” de 8 GB, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0, doua porturi USB, un card reader, baterie cu 3 celule care tine pana la patru ore, si un display de 10.1 inci LED Backlit cu rezolutie 1024×600.

Avand in vedere ca ruleaza pe platforma MeeGo, aceste specificatii pot fi de ajuns pentru internet portabil, la un pret accesibil. Momentan nu exista o data de lansare, insa zvonurile spun ca ne putem astepta sa il gasim in magazine „foarte curand”.

Sursa: ASUS