04 aug. 2011 | 14:30

appMobi XDK – Un ecosistem de dezvoltare complet

ACTUALITATE
appMobi XDK - Un ecosistem de dezvoltare complet

Magazinul Chrome Web Store nu este tocmai un magazin adevarat, acesta oferind in mare parte link-uri catre diverse aplicatii web. Chiar si asa, este un loc destul de bun pentru a gasi noi  programe care ruleaza direct in browser, unul dintre cele mai interesante fiind appMobi XDK.

Acesta este un ecosistem de dezvoltare de aplicatii complet, care ruleaza sub Java pentru a facilita accesul la o librarie intreaga de unelte pentru realizarea de software nou. Cea mai interesanta functie a acestei aplicatii este posibilitatea de realizare si testare de aplicatii pentru iOS si Android, care pot apoi fi trimise la Apple si Google pentru publicare pe magazinele oficiale.

Daca pentru dezvoltarea de aplicatii Android nu este nevoie decat de un PC normal si un telefon cu Android, pentru dezvoltarea de software pentru iOS ai nevoie musai de un computer de la Apple. appMobi XDK aduce astfel realizarea de software pentru AppStore in mainile oricui, nu numai utilizatorilor de computere Mac. Puteti accesa aplicatia folosind link-ul din sursa, sau vizitand link-ul: http://enterprise.appmobi.com/gallery/xdk.aspx.

Sursa: Chrome Web Store