Apple vs. Samsung – Lupta continua in Olanda si Australia

, 13 Oct, 13:04

Ultimele vesti despre razboiul patentelor dintre Apple si Samsung dezvaluie situatia din Olanda si Australia. In timp ce curtea olandeza a acceptat comercializarea terminalelor Samsung Galaxy S II, in Australia Apple a avut castig de cauza, care a insemnat interzicerea tabletelor Galaxy Tab 10.1.

Chiar si asa, olandezii nu pot cumpara momentan in mod legal Galaxy S II, intrucat hotararea judecatoreasca specifica faptul ca numai o versiune noua a telefonului, care nu foloseste metodele de scroll patentate de Apple poate ajunge pe rafturile magazinelor. Samsung a anuntat insa ca noul model va fi lansat in scurt timp. Din pacate pentru compania coreana, Galaxy Tab 10.1 inca nu a primit unda verde in tara lalelelor.

Nici australienii nu vor putea intra in posesia unei astfel de tablete prea curand. Aici, Curtea Federala a decis ca pana cand Samsung nu dovedeste ca nu incalca patentele Apple, Galaxy Tab 10.1 nu poate fi comercializat.

Se pare ca Apple inca detine avantajul in aceasta confruntare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail